9 de des. 2011

Què m'està passant?




Aquest llibre és un projecte d'en Marc Parrot i l'Eva Armisén, dedicat als seus fills, en Bruno i la Berta. És un llibre-disc, un àlbum il·lustrat que proposa apropar el món dels sentiments als infants.

Saps qui són?
En Marc Parrot és músic, i va començar la seva carrera artística el 1990. És l'autor i compositor de les cançons del llibre. Pots veure les lletres i les partitures de l'àlbum i escoltar les seves cançons a la seva pàgina web: http://www.marcparrot.com/


L'Eva Armisén és pintora i ha fet moltes exposicions, fins i tot al japó! Pots veure algunes de les il·lustracions de l'àlbum aquí. Remena una mica la seva pàgina web (http://evaarmisen.com/) i hi trobaràs moltes coses, fins i tot una botiga on-line!




Com parlar dels sentiments?
Sovint, sembla molt difícil parlar del què sentim. Moltes vegades, no sabem ni qué és el què ens passa... Com, doncs, podem explicar-ho?
Alguns, saben fer-ho amb paraules, fent servir comparacions i imatges poètiques. Altres, saben fer-ho dibuixant o pintant, i fins i tot, n'hi ha que ho poden fer a través de la música.
Sovint, quan algú aconsegueix expressar el que nosaltres no sabem com explicar, ens sentim identificats amb el què diu, ja sigui a través de les paraules, de les imatges o dels sons, i ens ho fem nostre.

El llibre Què m'està passant? parla de la vergonya, l'amor, la ràbia, la por, l'egoísme i l'enyor. I ho fa amb poemes, il·lustracions i música!
Què us ha semblat? Us heu sentit identificats amb alguna d'aquestes emocions? Quina és la que més us ha agradat? Trobeu que transmeten bé els sentiments dels què parlen?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada